Af en toe een hartige taart als maaltijd, het moet kunnen. Het is altijd afwachten of ze aan de verwachtingen zal voldoen maar de resultaten waren tot nu toe positief. En vooral, iets nieuws uitproberen is iets wat ik graag doe. Meestal is het deeg voor zo een taart bladerdeeg of kruimeldeeg maar met filodeeg werkte ik nog niet. En spinazie met ricotta is een goede combinatie, dus mislukken kon niet.
Dit heb je nodig:
- 500 g verse spinazie
- 1 kleine ui
- 1 klontje boter
- 350 g ricotta kaas
- 80 g geraspte Parmesaanse kaas
- 2 eieren
- 1 tl gemalen nootmuskaat
- peper en zout naar smaak
- 1 pakket filodeeg
- 70 g gesmolten boter
Bereiding:
De bereiding van deze taart vind je hier terug.
(In het recept werden nog 6 eierdooiers gebruikt maar die liet ik weg)
Recept: Allrecipes.nlhttp://allrecipes.nl/
(In het recept werden nog 6 eierdooiers gebruikt maar die liet ik weg)
Recept: Allrecipes.nlhttp://allrecipes.nl/