maandag 25 juni 2018
maandag 18 juni 2018
vrijdag 15 juni 2018
Bosvruchten-bavarois taart met frangipane
Door omstandigheden kwam het er niet van om te bloggen maar nu vind ik het na een maand tijd voor een nieuw bericht.
Deze taart bakte ik als traktatie een tijdje geleden toen ik jarig was. Op zoek naar het recept voor een bavarois kwam ik bij haar terecht en daar vond ik dit bavaroisgebak gecombineerd met frangipane.
Hier vind je het recept voor een bakvorm met uitneembare bodem ( 30 x 12 cm ) , 20 x 20 cm of een ronde van 22 cm. Deze laatste gebruikte ik voor mijn gebak.
Omdat de auteur verklaarde dat er een teveel zou zijn van de bosvruchtenbavarois en dus nog genoeg voor een dessertje, paste ik het recept anders toe. Ik gebruikte slechts de helft van het frangipane beslag en bijgevolg was er ruimte voor de volledige hoeveelheid bavarois. Met als resultaat een heerlijke taart.
Deze taart bakte ik als traktatie een tijdje geleden toen ik jarig was. Op zoek naar het recept voor een bavarois kwam ik bij haar terecht en daar vond ik dit bavaroisgebak gecombineerd met frangipane.
Hier vind je het recept voor een bakvorm met uitneembare bodem ( 30 x 12 cm ) , 20 x 20 cm of een ronde van 22 cm. Deze laatste gebruikte ik voor mijn gebak.
Omdat de auteur verklaarde dat er een teveel zou zijn van de bosvruchtenbavarois en dus nog genoeg voor een dessertje, paste ik het recept anders toe. Ik gebruikte slechts de helft van het frangipane beslag en bijgevolg was er ruimte voor de volledige hoeveelheid bavarois. Met als resultaat een heerlijke taart.
Abonneren op:
Posts (Atom)