zondag 28 juli 2013

Frittata met rucola en pruimtomaatjes


Een lekker zomers gerecht dat ook nog in een handomdraai klaar is.

Dit heb je nodig voor 4 personen:


  • 1 kuipje Boursin Cuisine sjalot & bieslook
  • 250 g pruimtomaatjes
  • 50 g rucola
  • 7 eieren
  • boter
  • 1 tl paprikapoeder
  • versgemalen peper
  • zout

Bereiding:


  • verwarm de oven voor op 180°C
  • beboter een quichevorm
  • doe de rucola en tomaatjes in de schaal en schep het een beetje door elkaar
  • klop de eieren, paprikapoeder, zout en peper los in een kom
  • voeg de helft van de Boursin Cuisine toe en roer door elkaar
  • giet het eimengsel in de vorm
  • leg de tomaatjes en de rucola in de vorm en druk de rucola blaadjes onder het eimengsel
  • verdeel met een lepel de resterende Boursin over de quiche vorm
  • plaats de vorm in het midden van de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar





Je kunt de frittata zowel koud als warm opdienen
Heerlijk om de dag erna nog koud als lunch te eten.

recept: Boursin 

1 opmerking:

  1. En ik dacht dat een Frittata altijd met aardappeltjes was? Weer wat bijgeleerd! En wat klinkt en ziet het er weer heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...