Dit heb je nodig: voor 2 personen
- 1 bussel groene asperges
- 4 eitjes
- 50 ml room
- 25 g parmesaan
- nootmuskaat
- peper en zout
Bereiding:
- verwarm de oven tot 180°C
- spoel de asperges, breek het houtachtig gedeelte af
- laat 5 minuten blancheren in licht gezouten water
- laat ze schrikken in ijswater en daarna uitlekken
- verdeel de asperges over een ingevette ovenschaal
- klop de eieren los met de room en kruid met zout, peper en nootmuskaat
- giet de eiroom over de asperges en bestrooi met de gemalen kaas
- zet de frittata 30 minuten in de oven of tot de eieren mooi gestold zijn
- snij in stukken en serveer , eventueel met een slaatje
recept: Libelle ( aangepast )
Mmmmmmm.... heerlijk! En groene asperges zijn mijn favoriet... die moet je minder kuisen! :-)
BeantwoordenVerwijderenJummie! Klinkt goed!! Jammer genoeg krijg ik Manlief niet aan de gesmolten/warme kaas :-)))
BeantwoordenVerwijderenLieve groetjes,
Sandra
Ziet er verrukkelijk uit! Lieve groetjes, Tinne
BeantwoordenVerwijderenHmmm lekker. Bedankt voor het recept!
BeantwoordenVerwijderenAlready has another follower again, his follower 144, go and follow my blog where it says (participate on this site) this link http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ hope your visit
BeantwoordenVerwijderen