- Frambozenbavarois
- Progrestaart
- Rouladebiscuit met chocolademousse
- Chocolademoussetaart
- Rouladebiscuit met boterroom
- Rouladebiscuit met slagroom en fruit
Frambozenbavarois |
Progrestaart |
Rouladebiscuit met chocolademousse |
Chocolademoussetaart |
Rouladebiscuit met boterroom |
rouladebiscuit met slagroom en fruit |
Ottima rassegna di dolci. Sono uno più bello dell'altro. C'è solo l'imbarazzo della scelta! Bravissima! E buone feste!
BeantwoordenVerwijderenEn in 2015, zou je dan niet simultaan een fitnessblogje opstarten ? ;-)))
BeantwoordenVerwijderenFijne feesten, Ymme !!
En hebben jullie dat allemaal opgegeten ook? Nondepie! Dat moet lekker geweest zijn... En weet je wat niet normaal is? Dat dat dan nog zo schoon... wat zeg ik?... schoner is dan die van de bakker! Gij zijt echt nen artiest zunne!
BeantwoordenVerwijderenAmai, bedankt hè voor zoveel lof. Gelukkig hebben we dat niet in ene keer moeten opeten.:)) Nen artiest , dat is wat teveel van 'goede maar ik wil altijd beter en beter doen en in vergelijking met andere foodblogmadammen ben ik nog bijlange niet bij de top zulle.
BeantwoordenVerwijderenToch nog eens danke hè
Eeeehhhh..... Dat ziet er allemaal véél te lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenIk probeer de verleiding te weerstaan.....
Even.
:-)))
Wat een lekkere desserts allemaal. Nou weet ik echt niet meer wat kiezen :-) Misschien elke week van het nieuwe jaar een dessertje uitproberen ... hihihi . Bedankt voor het delen van deze super heerlijke recepten.
BeantwoordenVerwijderenFijne Feestdagen liefs Tinne
Het bakken is al een karwei op zich! Maar je afwerking is met heel veel zorg gedaan "Chappeau". Het is altijd genieten en ook mooi in beeld gebracht! Nog een dikke knuffel en op maar 2015. gr bi
BeantwoordenVerwijderenHartelijk dank voor de lieve reacties dames.
BeantwoordenVerwijderenIk kan echt niet kiezen. Te veel lekkers ��
BeantwoordenVerwijderen