Boeken Deze Amerikaanse misdaadschrijfster, Karin Slaughter, woont in  Atlanta en haar boeken zijn in heel wat landen vertaalt. Ze is één van de succesvolste thrillerauteurs die met haar ijzingwekkende thrillers internationaal de titel van 'Koningin van de suspense' verwierf.
 Dit is andere koek, lees: zware koek om te lezen in vergelijking met de werken van de andere aangehaalde auteurs. Het zijn stuk voor stuk kanjers van boeken maar al vanaf de eerste bladzijde sleept Karin je mee en kan je het boek moeilijk wegleggen. Ze schreef en schrijft nog aan een reeks met als hoofdpersonage kinderarts en anatoom-patholoog, Sara Linton en haar man, politiecommissaris, Jeffrey Tolliver. Je duikt uiteindelijk in het leven van de hoofdpersonages en je wil graag weten hoe het verder met ze gaat in weer een ander verhaal. En dat heeft niet altijd een happy end. Ik begrijp zelf niet waarom ik dit graag lees maar het zal om het bloedstollend verhaal zijn waarschijnlijk. Ik bewonder ook het wetenschappelijk onderzoek  dat aan het schrijven van  haar boeken  vooraf gaat.
Eenmaal Karin Slaughter gelezen dan wil je meer.


Patisserie
Met Kerstmis kreeg ik een boekenbon cadeau, wat ik altijd graag heb. Ik heb lang geaarzeld vooraleer ik een de bon inruilde voor een boek. Leesboeken koop ik nooit want die leen ik wel in de bibliotheek. Het ging dus om een boek over crea , koken of bakken. En ja, dat laatste heeft gewonnen. Ik weet het, ik zal nooit alle recepten kunnen uitproberen, maar ik lees graag recepten. Je zult het eigenaardig vinden maar het is zo.
Dus dit is het lijvig boek:"patisserie " van Christophe Felder.Crea

Accessoires zelfgemaakt!
Met ‘Accessoires zelfgemaakt!’ maak je schitterende accessoires gewoon zelf. Originele beursjes en tasjes met ouderwetse beugelsluiting naai je in een handomdraai. Een luierzak, een picknicktas of nog veel meer in hippe stofjes naai je met de hulp van de naaimachine. Breiliefhebbers, ervaren of onervaren, worden verwend met sjaals in alle maten en variëteiten, mutsen, handwarmers of tasjes.Creatief talent
In ‘Creatief talent’ vind je prachtige creaties om zelf te maken. Geweven schaapjes passen perfect in een eigentijdse ambachtelijke stijl. Een prachtige collectie gipsen designschalen brengen sfeer in elke ruimte. Heerlijk geurende rozen en hun symboliek verwerk je in strakke of romantische creaties. Met een lekker vogelbuffet help je de vogels de winter door. Bloemcreaties, geschikt in, op of rond decoratief glaswerk, fleuren je interieur op. Met de hulp van heldere uitleg, prachtige foto’s en je eigen creatief talent, maak je al deze creaties gewoon zelf.
Koken

 
                                                   Hartig & Zoet
Het verrassende kookboek ‘Hartig & Zoet’ bundelt gevarieerde recepten uit het culinaire KVLV-aanbod. Met slechts 5 ingrediënten tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd tevoorschijn. Twee keer per week vis op tafel zetten, is een makkie dankzij de verleidelijk lekkere en veelzijdigde visrecepten. Verder fleuren groenten met smaakvolle combinaties en verrassende bereidingswijzen elke maaltijd op. Je kunt ook mee op ontdekking in de Scandinavische keuken, die uitblinkt door haar eenvoud en milde smaak. Heerlijk bij de koffie zijn koekjes en cakejes, zo lekker dat niemand eraan kan weerstaan. Geniet van deze nieuwe, doenbare maar vooral lekkere recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...