dinsdag 24 april 2018

Vakantie aan de Romantische Strasse in Duitsland

Op slechts 500 km van hier en in een hemels, romantisch mooie omgeving hebben we onze vakantie doorgebracht. We hadden natuurlijk het goede weer mee en de fietsen want het is er een waar fietsparadijs. Ondanks het feit dat we door het dal van de rivier de Tauber fietsten zaten er toch wel pittige klimmetjes in maar gelukkig had ik mijn e-bike bij. En de echtgenoot, die genoot op zijn sportfiets want klimmen ziet hij wel zitten.
Mocht de streek u totaal onbekend zijn dan krijg je via wat fotocollages een idee.https://www.romantischestrasse.nl/3 opmerkingen:

 1. Dat is genieten met hart en ziel! Daar kom je tot rust is het niet?
  Wat een prachtig koppeltje op de fiets
  Gr bi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai, dat is daar mooi om te fietsen! Nog 3 jaar wachten en dan kunnen wij ook buiten de schoolvakanties er naar toe! ;-) Het adres van de leuke camping krijgen we tegen dan wel van jullie hé.
  En nu maar fijn nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful pics! Great that you had such a nice time in Germany. - Thanks for your kind comment on my last post. I write you here because there was no e-mail address sent with your comment. The new blogging situation here is really sad, so much confusion about this djungle of new rules and tasks. I hope it will be cleared soon! Happy weekend, Nata

  BeantwoordenVerwijderen

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...