maandag 28 mei 2012

Kleedjes voor Nora


We zijn terug van een weekendje Waregem bij onze dochter. Mijn naaimachine ging mee want ik wilde een paar kleedjes maken voor Nora. In maart kocht ik kinderstofjes en een patroontje voor een baby kleedje met bijhorend pamperbroekje bij Julija's Shop in Antwerpen. Nu is Nora ondertussen 3 maanden oud en de kleinste maat op het patroon was net voor die leeftijd. Door het werk voor kvlv dat voorrang had kon ik er niet eerder aan beginnnen. Maar  nu was het toch wel hoog tijd . Ik kon fijn met de naaimachine buiten werken, ideaal om een echt zomerkleedje te naaien. En ons Nora, die kon het al meteen dragen.
5 opmerkingen:

 1. Wat is dit mooi!!!! En Nora staat er prachtig mee!
  Heb je dit effe in 1 weekend geklaard? Wat ben jij toch een talent... (ben fier dat ik familie van je ben!) Op naar kleinkinderen wat mij betreft! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je ooit het patroontje en hulp nodig hebt: je weet me wonen .

   Verwijderen
 2. He Emmy!...dat je talent hebt dat weten wij maar dit! Word er eventjes stil van. En Nora ziet het helemaal zitten, dat haar oma in één twee drie een mooi kleedje kan toveren ...groetje brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Brigitte, je moet er niet stil van worden want zo speciaal is dat niet. En de kleedjes waren nu ook weer niet in één twee drie klaar. maar als je beetje kunt naaien en het is lang geleden dan is dat super plezant.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Emmy, Nora ziet er superschattig uit! Wat een prachtige kleedjes heb jij voor haar gemaakt! Jouw dochter zal wel heel fier zijn op een mama die dat allemaal kan!
  Groetjes,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...