woensdag 29 februari 2012

Ons vijfde kleinkind is er

Was me dat even schrikken. Om 22u30 kom ik thuis van een les en krijg ik het nieuws te horen dat ik weer oma ben geworden van een kleindochtertje. Een schrikkeljaar babytje en dat terwijl de geboorte was voorzien op 7 maart. Ik wist niet eens dat mijn dochter in het ziekenhuis was. 3kg580 en 51cm groot is ze en ze kreeg de naam Nora. Supperfier ben ik . Proficiat voor mijn dochter en schoonzoon en aan de schoonouders en aan peter en meter en eigenlijk aan iedereen van de familie ! Ben zo benieuwd , morgen ga ik kijken. Ik heb wel al een foto van Nora.

5 opmerkingen:

 1. Ook van ons een dikke proficiat met de komst van Nora. Vooral aan mama, papa en de beide grootouders. Weer iets om fier op te zijn en te vertroetelen.
  Jan zal zijn mannetje moeten staan tussen die 4 juffers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel dikke proficiat Emmy! Terug een klein babytje om te knuffelen. En... staat er ons morgen een traktatie te wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker Christine, je mag je eraan verwachten.

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je kleindochter Nora. De vijfde al. Ik heb pas een kleinzoon van bijna 9 maanden. Ik weet dus hoe leuk het is. Geniet ervan. Mooi kindje en leuke naam.
  groeten, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Caroline, fijn dat je nog eens op mijn blog komt kijken. Jouw kleinzoon is trouwens ook een schatje. Mooie foto van jullie samen.

   Verwijderen

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...