woensdag 13 september 2017

Madelein Konijn

Via blij dat ik brei kwam ik toevallig terecht bij de blog Haak-gelukjes van Francis Sinke. Bij het zien van haar schitterende haakontwerpen kon ik het niet laten contact met haar op te nemen en een paar van ontwerpen aan te kopen. Het mag gezegd dat Francis alles duidelijk en degelijk beschreven heeft. Dus, mag ik u voorstellen aan Madelein.



Ik haakte Madelein Konijn voor kleindochter Lena, wiens troetelkonijntje stierf terwijl zij met het hele gezin op vakantie was en wij voor de oppas zorgden van kippen, poes en konijn. Hartverscheurend was het voor ons om aan de telefoon te moeten vertellen wat er gebeurd was. Opa verpakte het beestje zorgvuldig en liet het rusten in de diepvries. Zo kon Lena voor haar knuffeldiertje nog zelf een plekje kiezen om het te begraven toen ze weer thuis waren. Eind goed, al goed, Lena heeft nu twee nieuwe konijntjes en er bovenop nog Madelein.




10 opmerkingen:

  1. mooi ! en ook mooi hoe jullie het aanpakten met wijlen het konijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, wat een lief konijn, een leuke troost voor je kleindochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit schattige konijntje zal ze zeker koesteren .
    gr bi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei dat moet ellendig geweest zijn. Dat dat konijntje net de geest gaf wanneer jullie mochten oppassen. Maar dit lieverdje maakt toch ook wel veel goed. Knap gemaakt weer Ymmeke!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. we hebben alle twee wat vocht uit de ogen gewreven want hoe moet ge zo iets vertellen. :)

      Verwijderen

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...