Dit heb je nodig voor 4 personen ( voorgerecht) of 8 à 10 personen ( apéritiefhapje) :
- 8 porties kirikaas
- 3 blaadjes gelatine
- 25 cl melk
- 25 cl room
- 1 boeket bieslook
- 4 schijven gerookte zalm
- zout en peper van de molen
Bereiding:
- laat de gelatine weken in koud water
- giet de melk en de room in een kookpot en voeg er de porties kiri aan toe
- verwarm de melk en room en laat de kiri erin smelten
- kruid met peper en zout
- knijp de gelatine uit en roer hem onder het melk-kaasmengsel
- versnipper de bieslook maar houd een kleine hoeveelheid apart voor de afwerking
- roer de bieslook onder de crème
- giet de panna cotta in glaasjes
- laat opstijven in de koelkast
- werk de glaasjes voor het opdienen af met stukjes gerookte zalm en wat bieslook
Dat kan alleen maar fantastisch lekker zijn. En ook heel mooi gepresenteerd! :-)
BeantwoordenVerwijderenHet IS fantastisch lekker! We hebben het mogen proeven! :-)
VerwijderenThat sounds very interesting and it looks great! Thanks for sharing :-). Groetjes, Nata
BeantwoordenVerwijderenDat is echt een top gerechtje, heerlijk met de gerookte zalm als afwerking
BeantwoordenVerwijderengr bi
Kan niet anders dan super lekker zijn !!!
BeantwoordenVerwijderenLieve groetjes, Tinne
Hihihihi, da's even een omschakeling voor mijn hoofd dat alleen maar zoete panna cotta toetjes kent :-)))
BeantwoordenVerwijderen