Zelf kaiserbroodjes bakken, het stond al een hele tijd op mijn "te bakken" lijstje. Ik had bij Levine al eens gelezen hoe je ze met de hand kan vormen maar dat neemt wel wat tijd in beslag, zeker als je een voorraad om in te vriezen wil bakken. Ik las bij haar ook over het bestaan van een speciale stempel voor het vormen van die typische afdruk in deze broodjes. En zie, die kreeg ik toch wel cadeau van de oudste zoon. Bij deze stempel van Weekendbakery hoorde ook het recept dat ik dan maar uitprobeerde. Met een lekker resultaat.
ze zien er heerlijk uit. Waren ze dat ook?
BeantwoordenVerwijderenBedankt. En jazeker, er zullen er nog gebakken worden.
BeantwoordenVerwijderenIn Engeland krijg je een lintje opgespeld als je zo'n een goed product aflevert. Van mij krijg je een super groot lintje! Proficiat, je moet het maar doen en het is u gelukt! gr bi
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor het lintje. :)
VerwijderenWauw, ze zijn goed gelukt Ymme!
BeantwoordenVerwijderenDank je wel Caroline.
VerwijderenGeweldig! En de zoon weet waarmee ie zijn moeder een plezier kan doen ( en zijn eigen ook want hij mag lekker meesmullen! haha) Super gelukt weeral!
BeantwoordenVerwijderenJa, hij kreeg de primeur natuurlijk. En ze werden goed gekeurd en lekker bevonden.
VerwijderenMmmmm.... Roomboter erop... Flinke dot aardbeienjam.... Smullen!
BeantwoordenVerwijderenJummie, knisperend, knappend , krakend vers!
BeantwoordenVerwijderenhi imme ik wil je mijn linky opsturen mail me als je kan op mycozyspot3@gmail.com
BeantwoordenVerwijderen