Dit heb je nodig:
1. voor het deeg:
- 125 g bloem
- 75 g maismeel
- 1/2 tl zeezout
- 150 g koude roomboter, in blokjes
- 35 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 4-6 el ijskoud water
2. voor de vulling:
- 70 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 750 g tomaten, verschillende soorten en kleuren
- 15 g tijm
- 1,1/2 tl honing
- 3 el olijfolie
- 3 el rode balsamicoazijn
- 3 tenen knoflook, in kleine stukjes gesneden
- zout en peper
- 1 ei, los geklopt
Bereiding:
Caroline beschrijft de bereiding van deze crostata zo voortreffelijk dat ik het niet beter zou kunnen.
Wil je weten hoe moet kijk dan op haar blog.
Ауууу,че разкош...Браво!
BeantwoordenVerwijderenWauw, wat is ie mooi geworden!
BeantwoordenVerwijderenDank je wel, en fantastisch lekker ook!
VerwijderenMMMMMmmmm , die wil ik ook!
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk zo'n zuiders gerecht... hebben we wel nodig bij gebrek aan zon. Zo komen we dan toch in zomerse stemming!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er zooooo lekker uit....
BeantwoordenVerwijderenIk wacht nog eventjes op de zon om het uit te proberen, volgens mij smaakt het dan nóg lekkerder...
Dat ziet er heerlijk zomers eten uit!
BeantwoordenVerwijderenZiet er echt heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenZeg, het water staat me in de mond zulle! Al die geuren die vrij komen met het bakken jongens jongens toch :-) gr bi-
BeantwoordenVerwijderenDelicous and beautiful!! ♥ Thanks for sharing the recipe and as well thanks for your nice comment on my mandala coasters :-). Happy weekend! Nata
BeantwoordenVerwijderen