crea

zondag 8 december 2013

40

We hebben veel gevierd dit weekend. Vandaag hier bij ons voor sinterklaas en gisteren bij de oudste zoon thuis voor zijn veertigste verjaardag. Schoondochter bakte alles zelf met als thema " bijen ". Niet toevallig want de zoon heeft een jaar van opleiding tot imker achter de rug. Ik ben fier om de creatieve bakkunst van schoondochter en op de zoon omdat hij zich nu imker mag noemen. Nu nog afwachten of zijn bijenvolk de winter overleeft en dan uitkijken naar volgende zomer om van zijn eerste honing te proeven. Wordt vervolgd!



3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met de zoon! Met zijn verjaardag maar ook met zijn imkerdiploma!
    En felicitaties aan de schone dochter omwille van haar fantastische bakkunst. Zij moet echt niet onder doen voor de schoonmama!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er heel lekker uit ! Tof zeg ...Dikke proficiat voor Sven !!!! .Er komt heel wat bij kijken in de bijenkolonie veel sucses gr bi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gigantisch origineel die bijtjes!
    waren ze ook lekker?

    Heb zonet je chocolade tulband ook gespot.
    Het recept is opgeslagen (dankjewel) voor een volgende feestje.

    Wat mijn herfstkrans met de marsepeinen fruitjes betreft:
    neen, niemand komt in de verleiding van eraan te zitten,
    want het marsepein is maar in de krans gegaan omdat het al HEEL VER voorbij houdbaarheidsdatum was.
    Dat weet eenieder in huize Dachshund!

    prettige zondag nog,

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen